Update cookies preferences Místní část Liblice - Český Brod - Spolek přátel obce Liblice - Akce v roce 2019
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akce v roce 2019

 

PROBĚHLÉ AKCE:

ADVENTNÍ ČAS A ROZSVÍCENÍ STROMEČKU

První adventní sobotu 30.11.2019 se uskutečnila letošní poslední akce našeho spolku v prostorách 'Střední odborné školy. Tak jako každý rok i letos byly připraveny různé dílničky pro děti i dospělé a zároveň si každý mohl nakoupit různé vánoční dekorace a drobné dárky pro své blízké. Večer jsme slavnostně rozsvítili vánoční strom Liblic kterému předcházel krátký proslov pana faráře Římskokatolické farnosti v Českém Brodě R.D. Martina Sklenáře, paní Kuklové - předsedkyně spolku a pana Ing. Jaroslava Najberta. Dále zazpívali děti a dospělí několik vánočních koled a na závěr vystoupil kvartet dětí ze Základní umělecké školy, který zahrál na saxofony vánoční písně. 

Děkujeme všem, kteří nás během roku podpořili a přišli na naše akce.

Adventní čas foto zde

Rozsvícení stromečku foto zde

RESTAURANT DAY ANEB SOUSEDSKÉ SETKÁNÍ

V sobotu 14. 9. 2019 jsme se opět sešli ve venkovních prostorách Střední odborné školy a uspořádali druhý Restaurant Day Spolku přátel obce Liblice. Počasí nám přálo a tak jsme mohli ochutnat různé kulinářské speciality místních i přespolních sousedů. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili buď se svými výrobky nebo i těch kteří přišli ochutnat různé dobroty a nápoje a zároveň se setkat a poznat své sousedy.

Foto zde

DOPRAVNÍ DEN

Velké poděkování patří Sboru dobrovolných hasičů Poříčany. Všem ostatním, kteří se na akci podíleli též děkujeme.

Foto  zde

MÁJOVÁ POBOŽNOST

Dne 8.5.2019 proběhla Májová pobožnost u kapličky Panny Marie.

Foto zde

UKLIĎME LIBLICE

Dne 6.4. 2019 Spolek přátel obce Liblice uspořádal již popáté dobrovolnickou akci zaměřenou na úklid obce a jejího okolí od odpadků povalujících se především podél cest a na veřejných prostranství. Akce se konala v rámci kampaně Ukliďme Pošembeří. Celkem se sesbíralo 10 pytlů odpadků, mezi nalezené kuriozity patří jedna poničená SPZ. Jenom je škoda, že se do úklidu Liblic nezapojilo více lidí.

Foto z akce zde

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA

O víkendu 5. - 6. ledna 2019 proběhla v naší obci již třetí Tříkrálová sbírka, kterou opět zajišťovali  členové našeho spolku a jejich děti a letos se přidali i občané Liblic, kteří nejsou členy našeho spolku. Děkujeme všem, kteří otevřeli svoje dveře a srdce a podpořili dobrou věc. V letošním roce obcházely dvě skupiny a celkem bylo vybráno 10 182,- Kč. Ještě jednou všem přispívajícím občanům děkujeme za tak krásnou částku.

foto zde